Verins corporals

Novembre 10, 2008

verins-corporals

Aquest és l’increïble cartell que penja a la porta dels lavabos públics de la nostra residència. Per als no doctes en la llengua de Shakespeare tradueixo:

” Siusplau, no tireu el paper higiènic a la tassa. Tireu-hi però tots els verins excretats del vostre cos després d’usar l’inodor”

“Ah, també deixeu el pestell de la porta en posició vertical (verd), per tal de fer-nos saber a tots nosaltres que heu desallotjat la instal·lació”

Com que encara no tinc clar el motiu exacte de la nota tot i sospitar quin és, faré una petita enquesta per tal d’aclarir-ho:


En pocs dies els resultats!

2 Respostes per a “Verins corporals”

  1. Mireia said

    Curiós que comentis aixo de que no volen paper a dintre la tassa. A la zona del Carib a Costa Rica també demanen que tiris el paper a la paperera i no a la tassa. Potser hauria de fer una enquesta com les teves per esbrinar-ne la raó, hehe.

  2. galldeferro said

    si? tb ho havia sentit de Xile i Argentina.. Als països àrabs, no hi sol haver ni aigua corrent als labavos (com es mostra a la foto de capçalera del blog). Crec que occident deu ser l’únic reducte que queda al món on “tot” va a dintre..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: