Per fi, vacances…

Juliol 16, 2008

Ha hagut de passar un llarg temps pero per fi, ja són vacances i com no, al blog també li toca descansar una miqueta. Després de suportar un dur hivern de 6 mesos ara toca gaudir de la calor i la platjeta, condicions que òbviament no trobarem a Beijing. A partir de demà viatjarem uns dies per l’interior de Xina i tot seguit, fugint de la crisi del Barça, l’onada d’espanyolisme rampant, el dèficit fiscal i el canvi climàtic, estarem un mes incomunicats a les Filipines, tot el mes d’agost.

Això vol dir que durant tot el mes d’agost no seré pas a Beijing i en conseqüència em perdé les olimpiades i no podré fer cap mena de crònica al respecte… Bé, si que podré però amb algunes setmanes de retard. Probablement em perdré el Beijing visualment més net i més bonic que s’ha pogut contemplar mai, però també, sortosament, em perdré el Beijing més fals, més de cartró pedra, més bulliciós i amb més histèria col·lectiva que s’haurá pogut contemplar mai. Ha estat una decisió prou reflexionada: no se m’hi ha perdut res a Beijing a l’agost, ni tan sols cap feina, els emoluments de la qual fessin repensar-se la decisió.

Aquest agost doncs, será per desconnectar, recarregar plies i sobretot per aprofitar una oportunitat que dificilment es presenta dues vegades: poder gaudir d’un mes de selves i platges tropicals a un preu irrisori. Segurament seran també, les meves últimes vacances com a estudiant. La bona vida s’ha gaudit tant com s’ha pogut i probablement això de tenir 1 mes i mig sense cap obligació, serà un luxe que recordaré amb nostàlgia quan m’hagi d’incorporar (o reincorporar), més d’hora que tard, al món laboral.

Així que el post d’avui es per acomiadar-me de tots vosaltres fins al mes de setembre, data de retorn amb nova munició d’anècdotes i tota mena de parides similars a les que heu pogut anar llegint durant tot aquest any. Gràcies a tots i a totes, que tingueu una molt bona Festa Major Alternativa (ja van 2 anys que me la perdo) i fins a principis de setembre!

Bon Estiu!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: