Al Parc (1)

Juny 9, 2008

Aquest dissabte celebrant l’aniversari de la nostra companya Judit, vam decidir dur-la (i dur-nos) de visita al principal parc d’atraccions de Beijing, l’anomenat Happy Valley (la vall feliç). Happy Valley va obrir les seves portes tot just fa dos anys i és una réplica força millorada del per tots nosaltres conegut Port Aventura. El parc temàtic es divideix en 6 mons o àrees. Com que es troba situat a Xina, lògicament no hi pot haver una àrea dedicada a ells mateixos ni una atracció emblemàtica que es digui Dragon Kahn, així que molt educadament ens la dediquen a nosaltres, la civilització occidental (en els seus orígens a la Grècia Antiga). A part del món grec, també tenim l’Atlantis de Jules Verne, el món Maia, el Shangri-La tibetà i el món de les formigues (?).

A sota podem veure el paisatge del món grec, una barreja de grècia clàssica amb el paisatge de les famoses illes mediterrànies.

Aquí podem veure l’Atlantis de Jules Verne. L’habitual capa de contaminació que sempre cobreix Beijing i un decorat força ben fet li donen un toc d’allò més realista.

Aquí l’atracció emblemàtica, situada a l’àrea del Tíbet. Un Dragon Kahn però millorat, i molt més espectacular per la posició en que et trobes. La fotografia no està pas girada.

Per últim, la meva atracció preferida. Una que crec (almenys l’últim cop que el vaig visitar no hi era) que no té equivalent al parc del nostre país: la centrifugadora de xinesos. A continuació un vídeo molt il·lustratiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: