A la fira

Mai 30, 2008

Ja fa varies setmanes vam anar a passejar per un dels molts parcs de la ciutat. La peculiaritat d’aquell dia és que en aquell parc s’hi feia una fira. Vaig anar-hi tot encuriosit per saber com coi devia ser una fira a la Xina, si era exactament igual que a les del nostre país, les quals recordo amb força nostàlgia des dels meus records d’infància. La veritat és que en la major part de coses, les fires crec que són a tot arreu iguals en un 90%, no importa si estás a Catalunya, la Xina, Sicília o Madagascar. No obstant si que hi van haver 3 coses que em van cridar l’atenció:

1) Una atracció que consistia en intentar trencar bombetes contra un bol de ferro, rodejat d’espuma amortidora. Fàcil, pensareu, i realment ho és, sinó fos perquè el que t’havies de gastar en bombetes trencades per obtenir el premi (un ridícul peluix) superava amb escreix el seu valor real. Com sempre, guanya la banca.

2) Encara que no ho sembli això es l’entrada d’un lavabo. Tot i la decoració, per dins era tan insalubre i feia una pudor tan insuportable com la resta de banys públics a la Xina.

3) Això era una paradeta on podies comprar tot aquest arsenal, amb total impunitat i a preu mòdic a l’abast de totes les edats. La veritat semblen els decomissos i incautacions de la policia quan detenen algun grupuscle feixista o alguna altra banda violenta. Per sort, de moment Xina és una societat força segura i pacífica en comparació amb d’altres com per exemple la nostra, on tot aquest material de ben segur que hagués provocat ja força estralls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: