Jornada Electoral

Març 9, 2008

Avui és 9 de març i al país veí es celebren unes eleccions on de nou, guanyi qui guanyi, un té la sensació de que els catalans ja hem perdut. No obstant, i per tal de poder participar en aquesta comtesa electoral amb la vana il·usió que el nostre vot servirà per a alguna cosa, la setmana passada vam anar a l’ambaixada a votar. Prèviament haviem rebut per correu les paperetes per al congrés i el senat i tan sols quedava validar les nostres dades. Aquí a sota les imatges:

p1000389.jpg
 

p1000386.jpg

El fet es que el vot va ser un mer tràmit burocràtic, un més en aquest país. Van posar un segell al sobre i llestos. No hi havia urnes, no haviem viscut l’esgotadora i ridícula campanya electoral, no hi havia ambient d’eleccions… Ni tan sols tancats en aquelles 4 parets de sobirania espanyola, que ens aillaven de la Xina exterior on la paraula democràcia encara és un tabú. En definitiva, una surrealista i extranya jornada electoral.
Per últim, en l’excursió a l’ambaixada també vam poder observar un curiós i inquietant cartell que diu “Pablo fué detenido por consumo de drogas y aún esta pendiente de juicio. Se encuentra en una cárcel en condiciones infrahumanas recibiendo todo tipo de maltratos”. Avís a navegants.
 

p1000394.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: