Urinaris de la Xina

febrer 3, 2008

Per fi arriba l’entrada més esperada per tots. Com són els labavos a la Xina?? Alguns s’ho imaginen, però encara no els han vist i sobretot no els han utilitzat.. A continuació un petit catàleg perquè triïn i elegeixin quin els fa més el pes de cara a redecorar els seus cuartos de bany.

1) Model Saw. Inspirat en els urinaris de la famosa saga de pel·lícules de terror. L’oxid i la manca de neteja en anys li han aconseguit donar aquest exquisit toc decadent.

 

model-saw.jpg

 

2) Model rústic. Fet d’autèntica pedra calcària donarà al vostre labavo un toc d’allò més rústic i acollidor. Per sentir’s-hi com a casa.

 

model-rustic.jpg

3) Model Canalé. Per aquells amants de la rajola. Us evitarà les ferragoses molèsties d’haver de tirar de la cadena. Es pot instal·lar per mòduls. El canalé es compartit i les “feines” es fan desaparèixer a base d’una lenta erosió provocada per un filet d’aigua que incessantment anirà “netejant” aquesta tant ben dissenyada regatera.

 

model-canale.jpg

4) Model de succió. De nou sense necessitat de malbaratar aigua. Tan sols cal tenir una bossa de plàstic d’uns quants metres de longitud i un sistema de succió automàtica al vostre inodor. Les feines s’acumularan a una letrina i podran ser reutlitzades per a l’abonament natural de les vostres plantes, tancant així un cicle d’allò més sostenible.

 

modelsuccio.jpg

Sigui quin sigui el model elegit, caldrà unes normes i instruccions bàsiques per al seu ús. La primera es que està prohibit dipositar el paper de WC dins el foradet, so pena d’embussament perpetu de les canonades degut a la seva estretor. Caldrà dipositar-lo a les papereres especialment habilitades al costat de cada urinari, on amb el pas dels dies aniran adquirint un delicat aroma de putrefacció.

La segona norma és la que veureu a continuació:

1)És civilitzat acostar-se al pixar.

 

pixaprop.jpg

2) Si, si, Aixi.

 

aixi.jpg

I fins aquí el primer capítol d’urinaris de la xina. Properament una ampliació del catàleg.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: