El Xino i el Wasabi

gener 28, 2008

Segurament molt ja haureu sentit a parlar del Wasabi, una substància verda usada en molts plats japonesos d’un sabor intensíssim que podría ser descrit com una barreja entre Guindilla Verda i Fisherman’s Friend. Es fa a partir d’una espècie molt extranya de rave, el qual es cultiva en molts pocs llocs del món. Per a fer el Wasabi, es tritura fins a obtenir-ne una pasta amb més o menys aquesta consistència i color:

wasabi_m.jpg

El wasabi no deixa a ningú indiferent, a uns els encanta a d’altres (entre els quals m’incloc) quan més lluny millor. Segons els japonesos sereveix per donar sabor a plats insípids. A ells els torna bojos, i a molts xinesos també, però sempre hi ha excepcions. L’altre dia en un sopar amb multitud de nacionalitats asiàtiques vaig filmar en exclusiva el procés en el qual un japonés feia tastar wasabi a un xino per primer cop.

2008_0120camara0017.jpg

A continuació el vídeo editat i comentat:

A sota el producte responsable:

2007_0120camara0063.jpg
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: