Falsificacions

gener 24, 2008

Que Xina es el pais de les falsificacions es per tots sobradament conegut. Ara bé, com que aquí els drets de propietat se’ls passen per allà on volen almenys la majoria de còpies estan força treballades. Algunes fins i tot costa distingir-les de les originals. No és el cas però d’aquests 3 exemples que us poso a continuació, que rivalitzen en qualitat i originalitat amb les de les paradetes de la fira de Manresa:

Exemple 1)

 

mitjonspepsi.jpg

Uns Mitjons de la marca.. Pepsi! i lo bo del cas es que els venen al Carrefour, ja no es maten ni a dissimular-ho o camuflar-ho en un mercat de segona… Aqui a Xina el que ven és la marca: la Pepsi la coneix tothom no? Doncs ja està, perquè matar-se a innovar i consolidar altres marques si podem vendre mitjons, camises o texans amb el nom d’una popular cola? Al cap i a la fi vesteixes de “marca” a preus barats no? Si es que en el fons són uns grans pragmàtics.

Exemple 2)

marldero.jpg

Un encenedor… Mardlero! Aqui si que la innovació es sorprenent, aquest trasto el venien en una parada ambulant d’un poblot perdut en mig de l’interior de Xina… Segur que al xino li ha costat més hores de feina pensar en un nom i un disseny succedanis de la marca que no pas si ho hagués copiat tal qual. Es clar que… no podia córrer el risc de que la multinacional enviés els seus inspectors, li clavés una denúncia als tribunals i hagués de pagar una indemnització milmilionària…

i Last but not least.. Exemple 3)

redlabial.jpg

Després d’una dura jornada laboral, assaboreix un bon Johnnie Worker, Black Labial! Si senyor! La estética dels gòtics i la lloança als treballadors fusionats en una sola beguda! Quan això es popularitzi a occident farà trontollar fins i tot la marca original… Entre mig podreu veure un Chivas-Dannihuashi (que traduït vol dir, Dani el magnífic home il·lustrat.. gràcies, gràcies!)

Salut a tothom!

Una resposta per a “Falsificacions”

  1. Oh si!!! Això si que són bon records. Visca Xina i ses falsificacions.

    Has vist la foto que he penjat al blog? Pipiolo, pipiolo. Vols que te dugui alguna cosa de Mallorca?

    Una aferrada i en poc temps ens veiem!

    lluís

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: