Siusplau, Passi per caixa!

gener 4, 2008

Que posar-se malalt a la Xina havia de ser tota una experiència era una cosa de la qual pocs dubtàvem. Ara bé, també poc ens pensàvem que l’hauríem de patir de prop. Després d’una nit de cap d’any memorable, el nou any 2008 ens tenia preparades algunes sorpreses. No gent no, no he estat jo l’infortunat. Ha estat el nostre company Lluís, al qual vam haver de dur a l’hospital la tarda del dia 1 de gener a causa de una afecció estomacal.

Després de trucar a la asseguradora a Espanya per tal d’activar la pólissa, ens van dir que al no tenir conveni amb aquell hospital ens hauriem de fer càrrec momentaniament de les despeses, i que posteriorment, les reemborsarien.

Despeses?? Hospital?? Dos termes antagònics a Europa, paradís de la seguretat social, pública i universal! Així que bé, just entrar al recinte un podia observar una curiosa imatge com aquesta:

2007_010200124.jpg


Si, si, ho heu llegit bé.. Posa Cashier. En aquesta finestreta era on haviem d’anar cada cop que erem requerits:

“Li hem de posar Suero, Siusplau passi per caixa”

“Li hem de posar una injecció, Siusplau passi per caixa”

“Li hem de fer una prova, Siusplau passi per caixa”

I així successivament. Durant les 24 hores que va estar ingressat, la factura va assolir la meteòrica xifra de 400€!! Per sort la cosa no va ser greu i només va haver d’estar ingressat un dia, de lo contrari hagués hagut d’empanyar algun dels seus órgans per tal de poder prosseguir el tractament.

Lo surrealista del cas va arribar al marxar, quan vam demanar fotocòpies de totes les proves, per tal de poder entregar a l’asseguradora. Al cap d’una estona apareix una enfermera amb un nutrit farcellet de paperassa i ens diu amb un somriure:

Les fotocòpies valen 0,40€. Siusplau, Passi per caixa!”

Doncs així funcionen les coses en aquest país paradoxalment denominat comunista. On copien de manera acrítica tot allò que tingui relació amb els Estats Units, fins i tot un dels seus pitjors defectes.

Ah per cert, en Lluís ja el tenim plenament recuperat, aqui el teniu en plena convalescència (captem també el detall del gorret de l’enfermera):

2007_01020009.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: