El Maidanglao 麦当劳 i els seus processos naturals.

Desembre 26, 2007

Maidanglao

Es per tots sabut que per lluny que viatgis, per remota que sigui la teva destinació, sempre, sempre, tindrás un McDonalds al teu costat. Per descomptat aquesta máxima és especialment certa a la Xina, on l’aquí anomenat Mai-dang-lao (麦当劳) atrau als seus centres a milers de joves assedegats de colesterol, tot i tenir un preu més elevat que no pas els restaurants convencionals (menús de 2 a 3€). Per ells es qüestió d’status social, de semblar moderns, cool, i fashion. Just el contrari que a occident on sol ser símbol de garrulisme, encefalograma plà, o d’oci de cap de setmana mal resolt (tot i que bé, confessem que tots hi hem caigut alguna vegada… o més d’una). Des d’aquí volem retre un petit homenatge a aquest menjar que tantes vegades ha significat un refugi alimentici en temps de crisi estomacal o de gula desmesurada, i que tot i ser sotmés a milers d’experiments per demostrar-ne la seva toxicitat continua sent consumit massivament, especialment al país del pato Beijing.

En aquest vídeo podreu veure el procés de descomposició de tots els tipus de menus de la cadena… lo millor de tot, les patates fregides!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: